Tussen de koeien

Tussen de koeien

Tussen de koeien

Koeien zijn van nature heel nieuwsgierig, Regelmatig jagen wij in een veld en krijgen dan bezoek van deze dames.
De koeien zijn zo brutaal, dat ze de camouflage netten en de lokkers verplaatsen of omgooien.
Het is handig om een kalme hond te hebben in deze situaties tussen de koeien.

Razende stier..

Op een van onze dagen in het veld, moesten we een gans ophalen een aantal velden verder. Op de terugweg moest ik een veld oversteken, totdat ik achter mij iets hoorde. Een razende jonge stier stond daar en deze wilde mij niet in zijn veld. Chanel sprong zonder aarzeling tussen mij en de stier en liet de stier weten, dat hij niet dichterbij mocht komen. Na een aantal pogingen van de stier kon ik veilig verder lopen.

Een Weimaraner moet zijn eigenaar of familie zonder aarzeling beschermen.

Dog and Cow working together

Na een poosje zijn de honden weer gewend aan die vriendelijke zwart witte bezoekers en doen ze weer gewoon hun werk. Het binnenbrengen van het wild.

Afrikaans AF Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE